Nova evotv usluga – Videoteka

Evotv predstavio je uslugu Videoteke koju povodom pet godina prisustva na tržištu daruje korisnicima na korištenje bez ikakve naknade i obveze do 15. veljače 2018. godine. Evotv Videoteka usluga je videa na zahtjev (VOD) koja omogućuje gledanje sadržaja putem internetskog preglednika na računalima ili putem aplikacije na pametnom telefonu i tabletu (Android, iOS).

Usluga Videoteke bazirana je na softverskoj platformi hrvatske tvrtke Avion Media d.o.o., Aviion HS5, koja omogućuje distribuciju multimedijskog sadržaja. Korisnike očekuje više od 200 naslova filmova, dokumentaraca i sadržaja za odrasle podijeljene u kataloge nakladnika Klasik TV, Kino TV, M1 Film, Movie Generation i Vivid.

Sadržaj je dostupan na jeziku originalne produkcije uz prijevod – titl ili sinkronizaciju na hrvatski. Zahvaljujući roditeljskoj zaštiti koju korisnik regulira putem postavki svog profila, najmlađi članovi obitelji neće imati pristup neprimjerenom sadržaju. Videoteku je moguće gledati na dva različita uređaja istovremeno, a dostupna je korisnicima evotv-a koji imaju pristup internetu.

Još bolji signal za Požešku Kotlinu i Novu Gradišku!

U rad je pušten novi odašiljač na Psunju koji će pojačati prijem i kvalitetu evotv signala na području Požeške Kotline, Nove Gradiške i okolice. Ponudu za nove korisnike pregledaj ovdje, dok akcijske ponude i uređaje možeš pregledati […]